Novosti

FOTO: Održan Start-up dan “Kreni”

FOTO: Održan Start-up dan “Kreni” FOTO: Održan Start-up dan “Kreni”

Start-up dan “Kreni” održan je danas u Poduzetničkom inkubatoru, Poslovnoj zoni Zvirići u Ljubuškom. Bila je to jednodnevna aktivnost koja je  okupila vodeće sudionike iz različitih područja društveno odgovornog poslovanja, ali i poduzetnike, inovatore, kreativce, lidere i poslovne entuzijaste u raznim poslovnim kategorijama.

Svrha je projekta povećanje demokratskog i direktnog sudjelovanja građana Bosne i Hercegovine u lokalnoj upravi, jačanje odgovornosti općinskih vlasti i poboljšanje infrastrukture i usluga na razini mjesnih zajednica.

Sudionici ovog projekta bili su iz Ljubuškog, Jablanice, Nevesinja i Ljubinja i imali su priliku predstaviti svoje ideje iz različitih oblasti koje imaju komponentu društvene odgovornosti kako bi pomogli svojoj zajednici.

Start-up dan samo je jedna od aktivnosti u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” koji predstavlja zajednički projekt vlada Švicarske i Švedske u vrijednosti od 14,5 milijuna KM, a provodi ga Razvojni program Ujedinjenih nacija – UNDP BiH. Nakon Ljubuškog, start-up dan će se održati u Bijeljini i Banjoj Luci.

 
 

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631