Novosti

Predstavljanje projekta "Home grown business"

Poslovni inkubator donosi razvoj malih i srednjih poduzeća u ZHŽ-u Poslovni inkubator donosi razvoj malih i srednjih poduzeća u ZHŽ-u

Dana 29.svibnja 2014.u  hotelu  “Park“ u Širokom Brijegu održana je prezentacija projekta  “Home grown business“  koji je financiran sredstvima EU u iznosu  499.705,05€ kroz program za potporu lokalnom ekonomskom razvoju u Bosni i Hercegovini.

Projekt je predstavio ravnatelj HERAG-a g.Ivan Jelčić dok su pozdravne govore održali: predsjednik Vlade ŽZH g. Zdenko Ćosić, predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški g. Toni Kraljević te tajnik FMRPO-a g. Jozo Bejić.

Nositelj i koordinator projekta je Javna Ustanova Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke HERAG  u suradnji sa partnerima: Vladom Županije Zapadnohercegovačke, Općinom Ljubuški, Udrugom gospodarstvenika Posušje te Udrugom poljodjelaca u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Početak projekta je 01. siječnja 2014. g. i kroz trajanje od 30 mjeseci, izgradnjom u poslovnoj zoni “Zvirići“ bi trebao izgraditi usluge poslovne podrške u Županiji, ojačati mreže gospodarske suradnje između poduzetnika te poboljšati suradnju između malog i srednjeg poduzetništva.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631