Novosti

ODRŽANO STUDIJSKO PUTOVANJE: „RAZMJENA ISKUSTAVA I DOBRE PRAKSE“.

JU Razvojna agencija ŽZH-HERAG  u suradnji sa Agencijom za razvoj ZADRA NOVA 24. i 25. travnja 2023. godine organizirala je studijsko putovanje: „Razmjena iskustava i dobre prakse“. Na studijskom putovanju sudjelovali su predsjednik Vlade ŽZH sa ministrima, predsjednik Skupštine, načelnici i gradonačelnici lokalnih jedinica, ravnatelji zavoda i ravnatelji Domova zdravlja.

Ispred Zadrarske županije sudjelovali su Župan sa suradnicima, predsjednik Skupštine, načelnici i gradonačelnici lokalnih jedinica, ravnatelji zavoda i Domova zdravlja. Predstavnici  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije upoznali su sudionike sa nadolazećim Interreg VI-A IPA Programom prekogranične suradnje Hrvatska-BiH-Crna Gora 2021-2027. U sklopu studijskog putovanja obišao se Poduzetnički inkubator Biograd na Moru, te Poljoprivredna zadruga “Maslina i vino” koji su financirani sredstvima EU. Ravnatelj JU Razvojne agencije ŽZH-HERAG Radoslav Luburić zajedno sa ravnateljicom Agencije za razvoj ZADRA NOVA Marinom Dujmović Vuković iskazali su zadovoljstvo studijskom posjetom i razmjenjenim iskustvima, te sklopljenim partnerstvima za nadolazeće projekte.

Studijsko putovanje se organiziralo u sklopu financijske potpore Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske za projekt: „Primjer dobre prakse i prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631