Novosti

Razvojna agencija ŽZH – HERAG prezentirala projekte na razvojnom forumu ŽZH

Na razvojnom forumu ŽZH na temu ''Mediji i razvoj'' u Agroturizmu ''Marića Gaj'' u Grudama kratko su prezentirani projekti koji su se provodili u 2019. godini kao i projekti koji su odobreni i provoditi će se u 2020. godini u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Ravnatelj HERAG-a gosp. Radoslav Luburić prezentirao je projekte koje provodi sama agencija iz programa prekogranične suradnje i to ''COMPETE PLAMET'', ''FORT-NET'' te projekt ''HeritageREVIVED'' koji je odobren za financiranje u sklopu Interreg IPA prekogranične suradnje CRO-BiH-MNG. ''Od samog osnutka razvojne agencije ŽZH-HERAG imali smo više od deset projekata koji su financirani iz fondova EU i samim tim smo jedni od lidera u povlačenju i provedbi projekata, ne samo u Hercegovini, nego u cijeloj državi'' istaknuo je ravnatelj HERAG-a.

Također projekte koji su u završnoj fazi ili su počeli s provedbom su prezentirali gosp. Ivan Jurilj ravnatelj Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije, te gosp. David Naletilić ispred Udruge EKO ZH.

Razvojni forum ŽZH je otvorio predsjednik Vlade ŽZH gosp. Zdenko Ćosić, a sudjelovali su načelnici općina i gradova, predstavnici relevantnih tijela Županije Zapadnohercegovačke, predstavnici nevladinog privatnog sektora, zajedno s predstavnicima medija.

 

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631