Novosti

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekt „KAMEN“

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekt „KAMEN“ Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekt „KAMEN“

Dana 21. veljače 2011. godine potpisan je ugovor o dodjeli EU bespovratnih sredstava za projekt „KAMEN“ temeljem kojeg započinje financiranje projekta iz IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina.

Ugovor je potpisan između Razvojne agencije ŽZH - HERAG  kao nositelja projekta u BiH i Delegacije Europske Unije u BiH kao Ugovarateljnog tijela.

Potpisivanjem ugovora službeno započinje provedba projekta koja će trajati 20 mjeseci.

Cilj ovog projekta vrijednog 560.478,03 eura je doprinos razvoju gospodarstva u prekograničnom područjuDalmacije i Hercegovine kroz razvoj i promociju poduzetništva u sektoru eksploatacije i obrade kamena.

Vodeći projektni partneri su Agencija za razvoj Splitsko-dalmatinske županije RERA SD u Republici Hrvatskoj i Razvojna agencija ŽZH - HERAG iz Bosne i Hercegovine.

U provedbi projekta sudjeluju i brojni projektni partneri: Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Split (RH), Kamenoklesarska škola iz Pučišća (RH), Privredna komora Hercegovačko-neretvanske županije (BIH) i suradnici: HGK-ŽK Dubrovnik i Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA.

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631