Posušje

Investirajte u Općinu Posušje

Poštovani investitori, Zadovoljstvo mi je predstaviti Vam investicijsku brošuru o prednostima investiranja u Općinu Posušje.

Općina Posušje prepoznala je važnost stvaranja povoljnog poslovnog okruženja kao jednog od osnovnih preduvjeta za privlačenje investitora. Investitorima u našu općinu nudimo prijateljsko poslovno okruženje i izvrsne uvjete poslovanja, koji su neophodni za pružanje usluga i proizvodnju konkurentnih proizvoda na domaćem i stranim tržištima.

Predanost tom cilju već su prepoznali brojni domaći i strani investitori, koji niz godina uspješno posluju na području naše Općine.

 posusje brosura HRV
Investicijska brošura Općine Posušje

posusje brosura ENG

Investment Brochure of Posušje Municipality

Naš cilj je kontinuirana briga o svakom investitoru. Pozivam Vas stoga da nam se obratite s punim povjerenjem, kako bismo Vaš investicijski projekt zajedno učinili još uspješnijim. Tu smo radi Vas!


Dobro došli u općinu Posušje!

Načelnik općine Posušje

Branko BagoViše u ovoj kategoriji: « Investirajte u Općinu Grude FORT-NET »

eu1 l“Ova web stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice je isključiva odgovornost JU Razvojne agencije ŽZH - HERAG te ni na koji način se ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.”

Acrobat Document gizzz

Kontakt

Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje
88240

BiH

E-mail: info@herag.ba
Telefon: +38739/681-631
Fax: +38739/681-631