Logo
Ispiši ovu stranicu

OBJAVLJEN TREĆI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJEDLOGA PROJEKATA U OKVIRU IPA II PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE BIH - CRNA GORA 2014.-2020

OBJAVLJEN TREĆI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJEDLOGA PROJEKATA U OKVIRU IPA II PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE BIH - CRNA GORA 2014.-2020

Delegacija Europske unije u Bosni i Hercegovini objavljuje poziv za podnošenje prijedloga projekata za „Program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, Treći poziv za projekte“ koji se financira iz sredstava pretpristupne pomoći za ovaj program.

Kompletan Vodič za aplikante kao i ostala dokumentacija je na raspolaganju na sljedećim web stranicama:

http://europa.ba/?page_id=320  i

https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome

Da bi aplicirali na ovaj poziv aplikanti se moraju registrirati u sustav PADOR, dostupan na web stranici: http://ec.europa.eu/europeaid/pador  , dok se prijedlozi projekata moraju predati preko PROSPECT sustava koji je dostupan na sljedećoj web adresi: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/prospect , koristeći upute date u PROSPECT Uputstvu za korisnike.

Rok za podnošenje prijedloga projekata je 09.02.2021. godine u 16:00 sati (Briselsko vrijeme).

Informativni sastanak o ovom javnom pozivu za podnošenje prijedloga projekta održati će se online 12. siječnja 2021. godine u 11:00 sati.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj web stranici programa http://cbc.bih-mne.org

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG