Logo
Ispiši ovu stranicu

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekt „KAMEN“

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekt „KAMEN“ Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekt „KAMEN“

Dana 21. veljače 2011. godine potpisan je ugovor o dodjeli EU bespovratnih sredstava za projekt „KAMEN“ temeljem kojeg započinje financiranje projekta iz IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina.

Ugovor je potpisan između Razvojne agencije ŽZH - HERAG  kao nositelja projekta u BiH i Delegacije Europske Unije u BiH kao Ugovarateljnog tijela.

Potpisivanjem ugovora službeno započinje provedba projekta koja će trajati 20 mjeseci.

Cilj ovog projekta vrijednog 560.478,03 eura je doprinos razvoju gospodarstva u prekograničnom područjuDalmacije i Hercegovine kroz razvoj i promociju poduzetništva u sektoru eksploatacije i obrade kamena.

Vodeći projektni partneri su Agencija za razvoj Splitsko-dalmatinske županije RERA SD u Republici Hrvatskoj i Razvojna agencija ŽZH - HERAG iz Bosne i Hercegovine.

U provedbi projekta sudjeluju i brojni projektni partneri: Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Split (RH), Kamenoklesarska škola iz Pučišća (RH), Privredna komora Hercegovačko-neretvanske županije (BIH) i suradnici: HGK-ŽK Dubrovnik i Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA.

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG