Logo
Ispiši ovu stranicu

Herag prezentirao javni natječaj FMRPO-a

Herag prezentirao javni natječaj FMRPO-a Herag prezentirao javni natječaj FMRPO-a

Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke uspješno je održala prezentacije Javnog natječaja Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Prezentacije su održane od 12 do 16 travnja 2010. godine u svim općinama Zapadnohercegovačke županije u suradnji sa općinskim službama gospodarstva.Zainteresirani sudionici mogli su se ovom prilikom dodatno raspitati i informirati o Javnom natječaju (grant i kreditna sredstva), kao i o samom radu Razvojne agencije ŽZH.

Javni natječaj je prezentirao ravnatelj Razvojne agencije Milivoj Herceg sa suradnicima. Svi sudionici upoznati su sa javnim natječajem , te im je približena sama proceduraprijave na natječaj, kao i ciljevi, kriteriji i mogući korisnici svih LOT-ova.

Predstavljen je i novi Javni poziv za korisnike grant sredstava po programu „ Podrška sufinanciranju investicijskih projekata koji financiraju subjekti malog gospodarstva iz vlastitih sredstava kreditnih sredstava Razvojne banke F BiH”koji ostaje otvoren do 30.09.2010 godine ili do utroška sredstva.

Za sve dodatne informacije oko svih javnih natječaja posjetite stranice Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta na ovoj adresi www.fmrpo.gov.ba

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG