Logo
Ispiši ovu stranicu

Priprema zajedničkih projektnih prijedloga IPA BiH-HR

Priprema zajedničkih projektnih prijedloga IPA BiH-HR Priprema zajedničkih projektnih prijedloga IPA BiH-HR

U proteklih 7 dana u Dubrovniku su održana dva radna sastanka na projektima IPA BiH-HR. Ovom prilikom prezentirani su projektni prijedlozi sa obe strane granice.

Uvodničar i voditelj sastanka bila je gdja Ane Sindik, direktorica RRA Dunea koja je navela osnovne razloge organiziranja sastanka kao i istaknula nužnost integriranja pojedinačnih inicijativa u snažnije i značajnije inicijative kako ne bismo radili međusobnu konkurenciju na projektima, te kako bismo svima povećali šanse za dobivanje sredstava.

Sudionica sastanaka bili su: Herag-Razvojna agencija ŽZH, Dunea-Razvojna agencija  Dubrovačko-neretvanske županije, Rera-Razvojna agencija splitsko-dalmatinske županije, Privredna komora HNŽ-a, Turistička zajednica ŽZH i ostali potencijalni suradnici na projektima.

Ovom prilikom potpisan je sporazum o suradnji između HERAG -Razvojne agencije ŽZH i DUNEA -Razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije. Isto tako dogovoreni su sljedeći koraci i aktivnosti u pripremi projekata IPA prekogranične suradnje BiH-HR.

Sva prava zadržana. JU Razvojna agencija ŽZH - HERAG