Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Razvojna agencija HERAG potpisali sporazum o suradnji Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Razvojna agencija HERAG potpisali sporazum o suradnji
16 Ruj 2015

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Razvojna agencija HERAG potpisali sporazum o suradnji

Danas je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru potpisan Sporazum o suradnjI s Razvojnom agencijom županije Zapadno-hercegovačke (HERAG).

Sporazumom su definirana načela dugoročne suradnje između Ekonomskog fakulteta i HERAG-a na projektima istraživanja, razvoja i obrazovanja iz područja ekonomije koji mogu značajno pridonijeti uspješnosti ostvarenja ciljeva HERAG-a, a to su prije svega: ekonomski jaka, društveno odgovorna i efikasno organizirana županija.

Dekanica Ekonomskog Fakulteta, prof.dr.sc. Mila Gadžić, okarakterizirala je Sporazum s Razvojnom agencijom HERAG kao dio ukupnih napora koje Ekonomski fakultet čini u svrhu razvijanja istraživačke djelatnosti koja doprinosi gospodarstvu i regionalnom razvoju.

Ravnatelj agencije HERAG, gospodin Ivan Jelčić, izrazio je svoje zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Ekonomskim fakultetom, te ustvrdio kako je Sporazum važan korak naprijed prema još intenzivnijoj i učinkovitijoj suradnji.


  • Ispis
  • Pošalji e-mail
Blidinjska 1, (poštanski pretinac 66)
Posušje, 88240, BiH
info@herag.ba 
Tel:+38739/681-631 
Fax:+38739/681-631